Eric J.F. Nijkamp

Eric J.F. Nijkamp

Eric Nijkamp is als actief ondernemer en investeerder met NyStaete Group betrokken bij meerdere deelnemingen en houdt zich daar voornamelijk bezig met het vraagstukken rondom strategie, positionering, branding en relatiemanagement/beheer.

Vanuit zijn eigen ruime ervaring en als oprichter van Nykamp-Nyboer, improving brand performance, weet hij als geen ander hoe belangrijk onderscheidend vermogen is voor organisaties en ondernemingen. Adviserend op hoofddirectie en raad van bestuur niveau, werkte hij op nationaal en internationaal gebied voor grote en middelgrote opdrachtgevers als Grolsch, Corus, Randstad, NS, Essent, Nuon, Heineken, Philips, Nordea Bank, KPN, Toronto Hydro en ABN AMRO. NyStaete Group is een investeringsmaatschappij die bestaat uit: NyStaete Real Estate, dat zich toelegt op vastgoed- en projectontwikkeling op de kantoor-, woning- en leisuremarkt
en NyStaete Participations, dat zich met name richt op participaties in ondernemingen met groeipotentie.

Eric Nijkamp is tevens een van de initiatiefnemers van Haerzathe Investments Beheer B.V. Naast zijn dagelijkse werkzaam- heden is Eric Nijkamp onder meer actief als:
Bestuurslid VNO- NCW regio Twente, Gastdocent Universiteit Twente te Enschede en Voorzitter dagelijks bestuur Regiobranding Twente.

Reeds vervulde functies zijn: voormalig lid RvT Livio (vicevoorzitter), voormalig lid RvT Hogeschool Edith Stein, voormalig lid RvC Aqua+, oprichter en CEO NykampNyboer.
Eric Nijkamp is een van de initiatiefnemers van Haerzathe Investments Beheer B.V. Na de management buy-out in februari 2012 is Eric Nijkamp toegetreden tot het dagelijks
bestuur van Haerzathe Investments Beheer B.V.

Contact

Social Media

Linkedin

Navigeren

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Vul uw emailadres in en blijf op de hoogte van nieuwe investeringsfondsen. Door in te schrijven gaat u akkoord dat u via e-mail updates ontvangt over toekomstige fondsen van Haerzathe Investments.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.