Verbeteringen voor een aantrekkende woningmarkt

Volgens Stef Blok, minister van Wonen en Rijksdienst, is de woningmarkt de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd. Desalniettemin zijn er voldoende mogelijkheden om de woningmarkt te stimuleren.

De bouw van modale huurwoningen in grote steden geldt als een belangrijk punt om de woningmarkt te verbeteren. Met name investeringen in huurwoningen tussen de 700 en 900 euro kunnen de woningmarkt stimuleren, aangezien er momenteel een tekort is aan dergelijke woningen. Volgens Blok worden er allerlei maatregelen genomen om de bouw van deze huurwoningen te realiseren. Echter, het beschikbaar stellen van grond en het ombouwen van kantoren naar woningen duurt nog te lang.

Momenteel wordt met veel gemeenten overlegd of er grond beschikbaar kan worden gesteld voor de bouw van modale huurwoningen. Indien de bouw van deze huurwoningen daadwerkelijk gerealiseerd kan worden, krijgen starters meer mogelijkheden op de woningmarkt. Dit moet een definitief einde maken aan de scheefgroei op de woningmarkt.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Vul uw emailadres in en blijf op de hoogte van nieuwe investeringsfondsen. Door in te schrijven gaat u akkoord dat u via e-mail updates ontvangt over toekomstige fondsen van Haerzathe Investments.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.