Starters ondervinden moeite op de woningmarkt

Starters hebben steeds meer moeite met het bemachtigen van een koopwoning. Deze situatie heeft mogelijk desastreuze gevolgen voor de woningmarkt. Wanneer starters niet de mogelijkheid hebben om een huis te kopen, blijven verkopers immers met hun huis zitten en wordt de woningmarkt onbegaanbaar terrein.

Oververhitte woningmarkt in grote steden

Vergeleken met vorig jaar worden er aanzienlijk meer huizen verkocht in Nederland. De aantrekkende woningmarkt levert echter niet alleen voordelen op. In veel grote steden is namelijk sprake van een oververhitte woningmarkt.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Vul uw emailadres in en blijf op de hoogte van nieuwe investeringsfondsen. Door in te schrijven gaat u akkoord dat u via e-mail updates ontvangt over toekomstige fondsen van Haerzathe Investments.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.