Huizenkopers houden vertrouwen in woningmarkt

Huizenkopers blijven ongekend positief over de woningmarkt. De belangrijkste reden voor dit grote vertrouwen is de lage hypotheekrente. Bovendien verwacht ruim 42 procent van de Nederlanders dat de lage hypotheekrente stabiel blijft het komende jaar.

Starters ondervinden moeite op de woningmarkt

Starters hebben steeds meer moeite met het bemachtigen van een koopwoning. Deze situatie heeft mogelijk desastreuze gevolgen voor de woningmarkt. Wanneer starters niet de mogelijkheid hebben om een huis te kopen, blijven verkopers immers met hun huis zitten en wordt de woningmarkt onbegaanbaar terrein.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Vul uw emailadres in en blijf op de hoogte van nieuwe investeringsfondsen. Door in te schrijven gaat u akkoord dat u via de e-mail updates ontvang over toekomstige fonden van Haerzathe Investments.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.