Geannuleerd: Jaarvergaderingen Haerzathe 23 april 2020

In verband met de actuele ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus, de richtlijnen van het RIVM en het geringe aantal aanmeldingen tot op heden, hebben wij besloten om de fysieke jaarvergaderingen van de Haerzathe beleggingsfondsen niet conform de eerder gecommuniceerde planning plaats te laten vinden op donderdag 23 april a.s.

AT5 op bezoek bij Klieverink Startersfonds

Bij Sayhaey aan de Karspeldreef wonen jonge starters met grote en uiteenlopende ambities. AT5 peilt de sfeer met dichter Gershwin Bonevacia, multitalent Jeandaura Martinus en ambassadeur van het complex en vechtsporter Colin George.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Vul uw emailadres in en blijf op de hoogte van nieuwe investeringsfondsen. Door in te schrijven gaat u akkoord dat u via e-mail updates ontvangt over toekomstige fondsen van Haerzathe Investments.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.