FGR Haerzathe Jannink

FGR Haerzathe Jannink maakt deel uit van het Private Placement Programma van Haerzathe Investments en richt zich op de gekwalificeerde en ervaren vastgoedbelegger. Slechts een beperkt aantal – door Haerzathe Investments geselecteerde – beleggers wordt de mogelijkheid geboden om middels participatie in het eigen vermogen van het fonds te investeren in deze aantrekkelijke beleggingspropositie. FGR Haerzathe Jannink financiert en exploiteert het gezondheidscentrum in het Janninkcomplex.

Aantal participaties: slechts 17 van €100.000.
Beleggingshorizon: 5-7 jaar.
Rendementsprognose:  6,54% IRR per jaar.

Het Project

Het project betreft de (her)ontwikkeling van een deel van de voormalige textielfabriek (spinnerij) van Gerhard Jannink en Zonen, tegenwoordig bekend als het Jannink complex. Het Jannink complex heeft de rijks monumentenstatus. De stoomspinnerij werd in 1900 naar Engels voorbeeld, de zogenaamde Lancashire stijl, gebouwd. De architect was de Engelsman Sidney Stott, die in heel Twente diverse textielfabrieken heeft ontworpen.

Kenmerkend voor het gebouw is de grote watertoren in het midden naar een ontwerp van architect H. Reijgers. Deze toren had naast de opslag van bluswater diverse andere functies: hierin bevonden zich namelijk ook de representatieve entree, het trappenhuis, de liftschacht en de overbrengingen van de stoommachine.

Het Jannink complex wordt een thuishaven voor verschillende zorgverleners die nauw samenwerken. Het eerstelijns gezondheidscentrum met een apotheek, 4 huisartsenpraktijken, fysiotherapie, podotherapie, logopedie en bekkenfysio. Het gezondheidscentrum ademt een pure, betrouwbare en rustige sfeer uit. Er wordt gebruik gemaakt van warme materialen en ronde vormen.

 

Betrokken partijen

Emmitent/Vennootschap FGR Haerzathe Jannink
Haerstraat 125
7573 PA Oldenzaal
Initiatiefnemer en Beheerder Haerzathe Investments Beheer B.V.
7573 PA Oldenzaal
Tel.: 0541 57 39 49
Fax: 0541 53 52 68
E-mail: info@haerzathe.nl
Bovenliggende organisatie Initiatiefnemer Haerzathe Groep B.V.
Haerstraat 125
7573 PA Oldenzaal
Tel.: 0541 57 39 49
Fax: 0541 53 52 68
Email: info@haerzathe.nl
Stichting/Trustee Stichting Haerzathe Janninkcomplex
Woudenbergseweg 11
3953 ME Maarsbergen
Bestuur Teslin Corporate Services B.V.
Woudenbergseweg 11
3953 ME Maarsbergen
Tel.: 0343 430303
Notaris Kienhuis Hoving Notarissen
Pantheon 25
7521 RR Enschede
Accountant BDO Audit & Assurance
Meander 725
6825 ME Arnhem
Ontwikkelaar Kloos2 B.V.
Langelermaatweg 4
7553 JD Hengelo
Uitvoerende bouworganisatie Akor Bouw
Nijverdalseweg 134
7460 AD Rijssen

 

Investment Memorandum

In het Investment Memorandum zal het project nader worden toegelicht en omschreven en worden alle inhoudelijke zaken rondom de structuur van het fonds, de financiële uitgangspunten, de exploitatie van het object, de betrokken partijen, alsmede alle overige relevante informatie verder uitgewerkt.

Wij zijn van mening dat met de voorliggende propositie een gezonde risico/rendement verwachting wordt geprojecteerd en dat we een beleggingsmogelijkheid hebben weten te structureren die past in ons Private Placement Programma.

  Investment Memorandum

Inschrijven op onze nieuwsbrief

Vul uw emailadres in en blijf op de hoogte van nieuwe investeringsfondsen. Door in te schrijven gaat u akkoord dat u via e-mail updates ontvangt over toekomstige fondsen van Haerzathe Investments.

Uw aanvraag is verstuurd.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw formulier. Probeert u svp telefonisch contact op te nemen.