Sayhaey: Voor jongeren met ambitie, een plek voor jou

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de oplevering van de 217 woningen van bouwproject de Klieverink in Amsterdam Zuidoost. Vanaf deze week start ook de multimedia campagne voor het werven van huurders op Facebook en LinkedIn. In dit artikel vindt u hierover meer informatie.

Kamer_sayhaeydoos

De bouw van de 217 starterswoningen verloopt buitengewoon voortvarend. Bouwbedrijf Plegt-Vos plaatst op dit moment circa 60 modulaire woningen per week. De starterswoningen die voorzien zijn van alle gemakken zullen medio december worden opgeleverd. Begin januari zullen de eerste huurders de woningen kunnen betrekken.

Sayhaey is niet zomaar op zoek naar huurders, maar naar starters met een baan en ambitie. Wel zo prettig, aangezien we door het creëren van een prettige leefomgeving duurzame relaties aangaan. Hierdoor wordt niet alleen de doorloop en dus de leegstand beperkt, maar stijgt ook de sociale controle en de duurzaamheid van de woningen. Starters kunnen zich inschrijven als ze:

  • tussen de 18 en 26 jaar zijn;
  • een betaalde baan hebben;
  • over sociale vaardigheden beschikken;
  • aandacht hebben voor de leefomgeving;
  • ambitie hebben om verder te komen.

De ambitieuze huurders van Sayhaey wonen zelfstandig in kwalitatieve, betaalbare en veilige starterswoningen. Wilt u meer weten over dit concept, dan verwijzen we u door naar www.sayhaey.nl.

Deze website is vorige week live gegaan en deze week is gestart met het actief werven van huurders binnen deze specifieke maar vooral ook grote doelgroep. Kijk ook eens op de Facebook- of Linkedin-pagina van Sayhaey. Daarnaast wordt er ook op lokaal niveau geworven en is Sayhaey een interessante samenwerking aangegaan met Young Capital. De populariteit van betaalbare en zelfstandige woningen in Amsterdam laat zich direct zien, want er zijn binnen een week al meer dan 400 aanmeldingen binnengekomen!