Laatste 206 studentenwoningen van nieuwbouw Spinozacampus II opgeleverd

Op 31 juli 2015 heeft studentenhuisvester DUWO de laatste 206 sleutels overgedragen aan de nieuwe bewoners van de Spinozacampus. Met de eerdere opleveringen op 1 mei en 1 juni zijn hiermee alle 552 studentenwoningen opgeleverd.

De 552 woningen die de afgelopen maanden op de campus werden opgeleverd, zijn inmiddels verhuurd. In totaal zijn 1.252 studentenwoningen – gefinancierd door Haerzathe Investments – gerealiseerd op de Spinozacampus. Van de op 31 juli opgeleverde woningen worden 50 woningen vanaf half augustus gemeubileerd verhuurd aan de internationale studenten van Inholland.

ENY_6220

De woningen
Elke woning heeft een eigen keuken, douche en toilet. Studenten kunnen er zo intrekken: de muren zijn afgewerkt, er ligt marmoleum op de vloer en de gordijnen hangen er al. Indicatie huur: € 315 inclusief servicekosten, stoffering, plug & play internet en tv en huurtoeslag.

Unieke omgeving
Behalve de zeer betaalbare woningen heeft de Spinozacampus nog een paar unieke voordelen:

  • Met het openbaar vervoer op slechts 15 minuten afstand van Amsterdam centrum;
  • Trendy World of Food onder handbereik, met McDonald’s, coffee to go, bruine kroeg en in de markthal meer dan 20 toko’s met gerechten uit alle werelddelen.
  • Fietsenwinkel, fourniturenwinkel en copyshop aanwezig op de campus.
  • Gratis gebruik van de gemeenschappelijke ruimte; ondertussen kan de bewoner in de wasmachineruimte ernaast de was doen.
  • Parkachtige omgeving; bewoners kunnen elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje; bij de eerste zonnestralen kan de BBQ naar buiten.